Dinamo hrabro zakoračio u informatičku eru

ZAGREBAČKI "Modri" predstavili su u srijedu redizajnirane, osvježene i po mnogo čemu revolucionarne službene internetske stranice kluba na adresi www.nk-dinamo.hr i to, kako je istaknuo direktor marketinga Ivan Tica, zbog velikog broja zahtjeva novinara, navijača, partnera i prijatelja kluba koji žude za informacijama iz Dinama.

"Zbog prevelikog pritiska prema klubu ubrzali smo s pokretanjem stranica, tako da će sadržaji na engleskom jeziku biti dostupni uskoro." - poručili su iz Dinamovog odjela za odnose s javnošću.

"Stvorili smo Dinamov portal"

Novi službeni web nudit će live tekstualne prijenose Dinamovih utakmica, kolumne Zdravka Mamića te Nevena Cvijanovića kao i intervju tjedna, što su samo neki od novonastalih sadržaja

Predstavnici tvrtki "Hyperion" i "Božesačuvaj" izrazili su veliko zadovoljstvo radom na ovom projektu.

Svjetski raritet: Dinamov font

Klupski projekt menadžer za nove tehnologije Neven Cvijanović predstavio je tzv. Dinamov font koji će se moći downloadati sa službenih stranica, a koji se temelji prepoznatljivom slovu "d" iz klupskog grba. "Koristeći naš font u pisanju navijači će i na taj način biti bliži Dinamu." - apostrofirao je Cvijanović. 

"Prvi ćemo imati vijesti iz kluba!"

Cvijanović je također podvukao kako će nove stranice biti mjesto na kojima će se prije nego u ostalim medijima moći saznati novosti iz kluba, a kao šećer na kraju saznali smo da će Ivana Škugor, djevojka u sretnoj vezi s novopridošlim Šibenčaninom Gordonom Schildenfeldom, pisati kolumnu iz kuta djevojke igrača Dinama.

Tu nije kraj tehnološkim novotarijama iz Dinama , obzirom da je Siniša Jagodić, član uprave zadužen za odnose s javnošću najavio pokretanje emisije TV Dinamo u produkciji kluba.

Z.A.
Foto: www.nk-dinamo.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.