Dinamo i Hajduk u Kupu će igrati u istom gradu. Zagrebački klub objavio datum susreta

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je objavio da će utakmicu osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa s Bjelovarom igrati 20. studenog u 13:30 na Gradskom stadionu u Bjelovaru. Momčad trenera Nenada Bjelice u 1/16 finala pobijedila je istarskog niželigaša Banjole (1:3), dok su Bjelovarčani krenuli od prvog kola i dosad izbacili Slogu iz Nove Gradiške (0:1) te Jasku Vinogradar (4:0).

Inače, Bjelovar se natječe u SuperSport Drugoj NL, odnosno trećem rangu hrvatskog nogometa, u kojem se nakon sedam kola nalazi na drugome mjestu s 15 bodova. Vodeća momčad te lige je Mladost iz Ždralova, klub iz bjelovarskog prigradskog naselja, koji ima bod više i 30. listopada u 14 sati u osmini finala SuperSport Kupa igrat će protiv Hajduka.

Utakmice s Istrom i Salzburgom nakon reprezentativne pauze 

Dinamo je na trećem mjestu SuperSport HNL-a s 19 bodova, dok u Ligi prvaka ima jedan bod nakon poraza od Bayerna (9:2) i remija s Monacom (2:2). Bjeličina momčad odradila je mini pripreme u Svetom Martinu na Muri, gdje je u prijateljskom susretu savladala domaći Polet 0:1.

Domaćem prvenstvu vraća se 19. listopada, kad gostuje u Istri, dok je 23. listopada na rasporedu susret Lige prvaka u Salzburgu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.