Dinamo ima novog stopera. Predstavljanje ovaj tjedan, evo koliko će zarađivati

Foto: Profimedia

NAKON što je jučer potvrdio dolazak Marka Pjace, Dinamo je doveo još jednog novog igrača. Ono o čemu se pisalo zadnjih tjedana do kraja ovog bi trebalo dobiti i službenu potvrdu - Raul Torrente novi je igrač Dinama. Španjolski stoper, koji prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura, jučer je stigao u Zagreb, prošao je liječnički i uskoro bi trebao biti predstavljen u Maksimiru.

Kako doznajemo, Torrente će u Dinamu zarađivati oko 300.000 eura po sezoni, a ugovor će potpisati na četiri godine. Torrente se, barem na prvu, čini kao dobar potez, s obzirom na to da je riječ o igraču koji će u rujnu napuniti 23 godine, ima iskustvo igranja u LaLigi i dolazi kao slobodan igrač.

Traži se još jedan stoper, veznjaci, desno krilo...

Tako je Dinamo u prvim danima prijelaznog roka riješio dva vrlo važna pitanja. Marko Pjaca popunit će rupu na krilnim pozicijama, a Torrente je jedan od dva obrambena igrača, koje Dinamo želi dovesti ovog ljeta.

Klub je u potrazi za još jednim ili dva vezna igrača te još jednim krilnim napadačem, onim koji bi igrao na desnoj strani. Jedino pravo desno krilo u momčadi trenutačno je Dario Špiki. Tamo mogu igrati i Arber Hoxha i Luka Stojković, ali traži se još jedno rješenje. Na radaru su tri igrača - jedan iz Championshipa, jedan iz Japana te jedan iz Francuske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.