Dinamo mijenja travnjak

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO i Istra otvaraju novi SuperSport HNL sezonu u petak u 21 sat na Maksimiru. Nakon te utakmice na Maksimiru će biti zamijenjen travnjak. Novi stiže iz Italije, a radovi će se na Dinamovom stadionu odvijati u periodu od dva tjedna. Trebali bi biti gotovi do sljedeće domaće utakmice sa Šibenikom, koja je na rasporedu 17. kolovoza. 

"Sanacija terena je već neko vrijeme tema u klubu. Dinamo će ići nakon utakmice s Istrom u potpunu promjenu travnjaka, koji stiže iz Italije. To je suvremeni travnjak, moderan, koriste ga Juventus, Marseille i Leipzig. To je prirodni travnjak koji će se poboljšati s dijelom umjetnog.

Složit ćemo ga za najvažnije utakmice ove sezone. Ako budu previsoke temperature preko dana, možemo i preko noći raditi, tako da nema problema", rekao je na konferenciji za medije predstojnik Ureda predsjednika Dinama Sanjin Španović.

Radovi i na tribini Zapad gore

"Radovi su i na tribini Zapad gore, gdje se rješavaju sanitarni čvorovi. Želimo uložiti u komociju navijača. Ta bi se tribina trebala otvarati kad se popune ostale dostupne tribine. Smatramo da ćemo se brzo seliti s ovog stadiona. Sutra protiv Istre bit će iznenađenje za navijače", rekao je Španović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.