Dinamo napravio igrače kao GTA likove. Fanovi: Kakva tragedija. Je l' vam dosadno?

Foto: Marko Lukunić/Pixsell/Screenshot (GNK Dinamo/Instagram)

JUČER je izašao trailer za GTA 6, najiščekivaniju igru u povijesti. Igra bi trebala izaći tijekom 2025. godine. Nije poznato kad pa je teoretski moguće da izađe tek za dvije godine. Za to vrijeme mnogi se zabavljaju kreiranjem likova kroz GTA 6, što je učinio i zagrebački Dinamo.

Hrvatski prvak je na društvenim mrežama objavio svoje igrače kao likove iz ove igrice, a onda je ispod objave na Instagramu dobio nekoliko negativnih komentara. Dinamovi navijači nisu najsretniji kako se razvija trenutna sezona pa su poželjeli neka igračka pojačanja.

Fanovi prozvali Sosu

Jedan od najlajkanijih komentara je onaj u kojem piše: "Tražite zimsko pojačanje, okanite se gluposti." Fanovi dalje pišu: "Ovog Sosu sam više vidio na ovim zajebancijama na Instagramu nego na terenu", "Je l' vam dosadno" i "Kakva tragedija. Koliko godina imate?" Joaquin Sosa (21) je ovog ljeta stigao na posudbu iz Bologne, no dosad nije dobio previše prilika. Urugvajski defenzivac odigrao je 192 minute kroz tri nastupa pa su ga fanovi ovim putem prozvali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.