Dinamo objavio novo produljenje ugovora. Ovo je najbitnije dosad

Foto: GNK Dinamo Zagreb

DINAMO je objavio još jedno produljenje ugovora. Riječ je o najvećem klupskom dragulju Martinu Baturini, 20-godišnjaku koji je već dugo standardan prvotimac i jedan od najvećih talenata Europe kada je riječ o veznim igračima. Dinamo nije objavio dokad je ugovor produljen, a na Transfermarktu stoji da vrijedi do 2027. godine.

"Prije svega želim zahvaliti klubu na povjerenju. Dosadašnji dio sezone za mene i klub je bio odličan i nadam se da će kruna svega biti obrana naslova prvaka. Hvala i mojim suigračima koji su me sjajno prihvatili u svlačionici. Čast je učiti od najboljih igrača kakve Dinamo ima. Isto tako hvala i navijačima na potpori koju mi pružaju. Ovim putem ih pozivam već u subotu da dođu na Maksimir i da zajedno završimo ovu sezonu na najbolji mogući način", rekao je Baturina.

Martin Baturina potpisao novi ugovor s Dinamom 🖊️📃💙 Nakon što je Uprava kluba završila posao oko novih ugovora za pet...

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebPetak, 14. travnja 2023.

Veliki interes velikana

Baturina se spominjao u kontekstu interesa najvećih svjetskih klubova, a engleski mediji su proteklih mjeseci najviše pisali o interesu londonskog velikana Arsenala koji je navodno bio spreman platiti malo manje od 20 milijuna eura odštete.

"Arsenal ga pažljivije prati posljednjih mjeseci i u klubu su bili impresionirani njegovom igrom u derbiju protiv Hajduka (4:0) kada je zabio gol i imao asistenciju. Arsenal s Baturinom želi pomladiti svoj vezni red jer su Granit Xhaka, Thomas Partey, Jorginho i Mohamed Elneny u 30-im godinama", pisao je The Gooner.

Englezi Baturinu po pregledu igre, dodavanjima i eleganciji uspoređuju s Lukom Modrićem i nadaju se da ga neće propustiti dovesti kao što su propustili Modrića za vrijeme menadžera Arsenea Wengera. Baturina je ove sezone odigrao 26 utakmica u HNL-u u kojima je skupio pet golova i sedam asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.