Dinamo otkazao prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

DINAMO i HŠK Zrinjski trebali su 12. listopada, tijekom reprezentativne pauze, u Mostaru odigrati prijateljsku utakmicu. Međutim, zagrebački klub je otkazao gostovanje u Hercegovini, piše Klix. Bosanskohercegovački medij navodi da su Dinamo i njegov novi trener Nenad Bjelica procijenili da je reprezentativnu pauzu bolje iskoristiti za treniranje i upoznavanje.

Utakmice s trenutno vodećim sastavom nogometnog prvenstva BiH neće biti, no održat će se Plava noć, odnosno druženje uz hranu i glazbu, tijekom koje će se moći učlaniti u Dinamo i kupiti suvenire modrog kluba.

Dinamo do reprezentativne pauze igra protiv Monaca i Varaždina

Podsjetimo, Bjelica je drugi mandat na klupi Dinama započeo tako što je naslijedio smijenjenog Sergeja Jakirovića. Zagrebački klub nanizao je slabe rezultate protiv Rijeke (1:1), Hajduka (0:1), Bayerna (9:2) i Slaven Belupa (4:1), dok je u Bjeličinom debiju u SuperSport HNL-u pobijedio Lokomotivu (5:1) na Maksimiru.

Dinamo će prije reprezentativne pauze igrati s Monacom u srijedu u Ligi prvaka, a zatim s Varaždinom u nedjelju, 6. listopada u sklopu SHNL-a. Na dan kada su Dinamo i Zrinjski trebali odigrati prijateljsku utakmicu igrat će Hrvatska protiv Škotske u Ligi nacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.