Dinamo s dva milijuna eura ispunjava Jakirovićevu želju i rješava veliki problem

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je u ozbiljnoj akciji oko dovođenja Arbëra Hoxhe (25) iz Slaven Belupa. Doznajemo kako je kosovski ofenzivac na meti Dinama, ali i nekih mađarskih klubova. Ipak, u cijeloj priči najozbiljniji je hrvatski prvak, koji je spreman dati oko dva milijuna eura za reprezentativca Kosova. Prema Transfermarktu, ovaj igrač vrijedi 900 tisuća eura i već dugo je jedan od najboljih ofenzivaca SuperSport HNL-a.

Jakirović ga želi

Hoxha igra na lijevom krilu i dešnjak je, a takav profil igrača nedostaje Sergeju Jakiroviću, koji ga želi u svojoj momčadi. Ove sezone Hoxha ima 17 nastupa u prvenstvu i Kupu, a postigao je četiri pogotka uz tri asistencije tijekom 1481 minute igre. U Slaven je došao u veljači 2022. godine iz Ballkanija, a prije toga je dvije godine proveo u Lokomotivi. U karijeri je bio član kosovskih Istogua, Prištine i Bese.

Dinamu fali lijevo krilo

Dinamu nedostaje ovakav profil igrača. Početkom ljeta Dinamo je doveo Luku Stojkovića (19) iz Lokomotive, koji je trebao zamijeniti Luku Ivanušeca nakon odlaska u Feyenoord. Stojković se teško ozlijedio i neće ga biti još mjesecima. Jakirović je pokušavao s Gabrielom Vidovićem na poziciji lijevog krila, no to nije najbolje prošlo. Dolaskom Hoxhe Modri bi riješili jedan od gorućih problema.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.