Dinamo se pohvalio povijesnim brojem članova. Evo koliko ih je

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

DINAMO je objavio da je puno ranije od planiranog roka dosegnuo povijesnu brojku članova. Objavu kluba prenosimo u cijelosti:

"Dosegnuli smo povijesne brojke. Imamo više od 42 000 članova!

Dinamo je dosegnuo povijesne brojke, i to u znatno ranijem roku od onog kojem su se nadali i najveći optimisti. Maksimirski je klub, kao vrhunac kampanje naziva 'Prsta dva jedne ruke', nekoliko mjeseci prije zacrtanog plana prebacio povijesnu brojku od 42.000 prikupljenih članova.

Ideja povećanja članstva uz slogan 'biti navijač Dinama znači biti i član Dinama' zaživjela je u punom profilu. Naš je klub, uz konkretne poteze i naglašenu emociju, nastojao dodatno osnažiti ionako jaku sinergiju sa svojim navijačima što je još prilikom predstavljanja cijelog projekta najavio predsjednik Odbora za članove, izv. prof. dr. sc. Tomislav Globan.

Članovi, dakako, imaju svoja prava i obveze i kao takvi čine vezivno tkivo i bitan dio identiteta našeg kluba. Kampanja je dodatno osnažena početkom svibnja ove godine u trenutku dok je klub imao 29.000 članova. Još je tada istaknut jasan i ambiciozan cilj - do kraja godine dostići brojku od 42.000 koliko ih je bilo nezaboravne 1982.

Dojmljiv je i sam podatak da je cilj dostignut već nakon četiri mjeseca, dakle početkom rujna, ili u prijevodu, tri mjeseca prije (!) zamišljenog roka. To je samo dodatni pokazatelj da je strategija privlačenja novih članova i osnaživanja povezanosti između kluba i rastuće baze navijača naišla na sjajan odjek.

Klub je u tu svrhu povukao niz poteza među kojima se ističe i projekt 'Dinamovo' kao glavni katalizator akcija s ciljem povećanja broja članova. Bliži se, dakle, i drugi u nizu evenata pod nazivom 'Dinamovo' uz osnovnu ideju da klub dođe među svoje navijače. Uz sve to Odbor za članove osmislio je i niz različitih akcija poput organizacije Plavih noći koje će nadilaziti granice hrvatske prijestolnice."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.