Dinamo suzio izbor na tri kandidata. Evo kad bi se trebao znati novi trener

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NI TRI dana nakon katastrofalnog poraza u Koprivnici od Slavena 4:1 Dinamo nema novog trenera. Tri dana ne čine se kao previše, ali u situaciji u kojoj momčadi hitno treba novi lider, pomalo je i nevjerojatno da nasljednik Sergeja Jakirovića još nije imenovan.

Danas se pojavila informacija da je glavni kandidat Nenad Bjelica. On se spominjao od prvog dana, onda se udaljio, da bi sad ponovno izletio u prvi plan. Bjelica ima važeći i vrlo dobar ugovor s berlinskim Unionom do ljeta 2026. godine i ne žuri mu se u Dinamo. 

Klub ga je kontaktirao, neki inicijalni razgovori su odrađeni, ali ništa još nije dogovoreno. Veliko je pitanje kako bi Bjelicu dočekali Dinamovi navijači. Dio njih i dalje ga, opravdano, smatra jednim od najvećih Dinamovih trenera, ali dobar dio ne može prijeći preko njegovih famoznih izjava o "korporaciji", koje je davao kao trener Osijeka.

Svlačionica bi dočekala Bjelicu raširenih ruku

Nenada Bjelicu širokih ruku dočekala bi Dinamova svlačionica u kojoj glavnu riječ vode igrači s kojima je on napravio najveće rezultate. Bruno Petković, Arijan Ademi i Stefan Ristovski uvijek su bili u dobrim odnosima s njim, poštovanje je uzajamno i tu sigurno ne bi bilo nikakvih problema.

No, Bjelica nije jedini kandidat za mjesto trenera. Kako doznajemo, izbor je pao na tri imena od kojih je jedan stranac. Sigurno je da novi trener neće biti imenovan prije sutrašnje utakmice Kupa protiv Banjola.

Momčad u Istru putuje danas u 15 sati i protiv četvrtoligaša će ih voditi Sandro Perković. Kad se ta utakmica apsolvira, a svi vjeruju da novih šokova neće biti, za očekivati je da će u subotu protiv Lokomotive na klupi sjediti novo lice. Uprava dotad namjerava odlučiti koga će odabrati, a to bi zaista morao biti krajnji rok. Ionako su već previše vremena izgubili...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.