Dinamo u hotel u Ateni pratila hrpa policije. Zabranjeni su šetnja gradom i trening

Foto: Ronald Gorsic/Cropix

DINAMO je nešto nakon 18 sati u petak stigao u Atenu i smjestio se u hotel Crowne Plaza nedaleko od centra grada. Kada je Dinamo prvi put dolazio, prije nego što je zbog smrti navijača AEK-a otkazana utakmica koja se trebala igrati u Ateni, zagrebački klub je odsjeo u drugom hotelu. Ovoga puta je policija procijenila da je ovaj lakše osigurati, pa je stoga isplanirano da Dinamo odsjedne baš na ovoj lokaciji.

Avion Dinama je s polijetanjem iz Zagreba kasnio čak pola sata jer se stepenice za ukrcaj putnika nisu mogle odvojiti od aviona, a onda je i u Ateni bilo problema s njihovim postavljanjem. Autobus je dinamovce čekao na pisti i izravno ih odvezao do 40 minuta udaljenog hotela.

Pratilo ga je desetak vozila, od čega dva veća, prepunih specijalaca. Do samog ulaza u hotel igrače Dinama je dopratilo ipak nešto manje policije, ali i dalje više nego što bi je bilo da situacija nije ovako specifična. Dinamo neće trenirati u Ateni zbog sigurnosnih razloga, a neće se ići ni u tradicionalnu šetnju gradom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.