Dinamo u Ligi prvaka večeras prenosi i HRT

Foto: EPA

DINAMO večeras od 21 sat igra utakmicu trećeg kola Lige prvaka. Protivnik će mu biti RB Salzburg, a utakmica se igra u Austriji. Prijenos će biti dostupan svima. Prenosit će ga Hrvatska televizija na Drugom programu, a moći će se uživo pogledati i na kanalu Arena Sport 1.

Salzburg, kao i Dinamo, zasad nema pobjedu u ovoj sezoni elitnog klupskog natjecanja. Ne samo da nema pobjedu već Salzburg nema ni postignut pogodak. Izgubio je 3:0 od praške Sparte i 4:0 od francuskog Bresta. Hrvatski prvak je ipak imao nešto bolji ulazak u natjecanje.

Nakon debakla u prvom kolu i poraza 9:2 protiv Bayerna na Allianz Areni, Dinamo je u drugom kolu odigrao 2:2 s Monacom na Maksimiru i došao do prvog boda. Protiv Salzburga momčad Nenada Bjelice vidi veliku šansu za dolazak do prve pobjede.

Bjelica: Salzburg je favorit

"Još uvijek Salzburg ima ekipu punu talenta, igraju jako brzo, kao i uvijek. U prošlim su sezonama imali dva ili tri iskusnija igrača u ekipi, a sada im je teže, ali to će se stabilizirati jer je kvaliteta prisutna", rekao je Bjelica pa komentirao tvrdnju novinara da je Salzburg favorit jer njegova momčad vrijedi 202 milijuna eura, a Dinamova 73 milijuna eura.

"Salzburg nije favorit zbog toga. Oni su favoriti jer imaju puno više iskustva u Europi. U zadnjih šest godina Dinamo je tri puta bio u Ligi prvaka, dok je Salzburg stalni sudionik, to su stvari koje često rade presudnu razliku", rekao je Dinamov trener uoči utakmice na konferenciji za medije.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.