Mamić: Više u goste ne idemo ´nešto probati´, već - na pobjedu!

IGRAČI, stručni stožer i ostali članovi ekspedicije Dinama u 9:30 iz zagrebačke zračne luke poletjeli su za Lyon.

Na stadionu Gerland sutra ih očekuje ogled s trenutno vodećom momčadi Le Championnata, koja je dobru formu uoči dolaska Modrih potvrdila trijumfom 3:1 protiv Bordeauxa.

Zdravko Mamić: Jako veseli što Dinamo danas ide na pobjedu u svakoj utakmici. Nema više "ajmo nešto probati"

"Nisam odavno išao s ovolikim veseljem i znatiželjom na put. Iako je Lyon najbolja momčad Francuske svih vremena, mi danas govorimo i o nikad jačem Dinamu. Sva tri znaka su moguća", kladioničarski se izrazio Zdravko Mamić:

"Mi se uvijek nadamo dobrom rezultatu, a to je ovog puta ne izgubiti. Prvi su na tablici, ali s njima se može igrati. No, ne želim nas ureći, imali smo mi 3:1 protiv Auxerrea pa smo gore ispali, pa smo onda opet imali 1:0 u gostima s njima pa smo ovdje ispali. Ipak, vjerujem Kruni Jurčiću i našoj momčadi i jako veseli što Dinamo danas u svaku utakmicu ide s ciljem da pobijedi, a ne da nešto proba. Naša kvaliteta je danas rotacija, ne ovisimo niti kukamo zbog ozljeda", rekao je izvršni predsjednik Modrih.

Leko: Dobro smo ih proučili, ranjivi su u veznom redu i obrani

Jerko Leko pamti dvoboje s Lyonom iz francuskih dana, dok je igrao za Monaco:

"Imam dobra iskustva, zabio sam gol za remi 2:2 (12. travnja zabio je prvi pogodak za klub iz Kneževine). Zašto se takav scenarij ne bi ponovio opet? Dobro smo ih proučili, ranjivi su u veznom redu i obrani. Mislim da tu Sammir, Badelj i Kovačić mogu puno napraviti i oni bi trebali biti igrači odluke."

Kelava: Neka igrači utakmice budu naši ofenzivci

Ivan Kelava imao je pune ruke posla u zadnje dvije europske utakmice, u Malmou i protiv Reala na Maksimiru:

"Idemo s nadom u dobar rezultat, i također vjerujem da ovaj put neću biti igrač utakmice nego naši ofenzivci. Neće biti lagano, Lyon je veliki klub, to se vidi po rezultatima u prvenstvu u zadnjih 10 godina, ali mi idemo igrati svoju igru", najavio je Kelava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.