"Dinamovi huligani su izboli navijača AEK-a, a onda ga gazili i mlatili palicama"

Screenshot: Twitter

NAVIJAČI Dinama, uz grčke navijače, sukobili su se sinoć s navijačima AEK-a u Ateni uoči utakmice tih klubova u trećem pretkolu Lige prvaka. Grčki navijač (29) izboden je nožem te je preminuo u bolnici, gdje su se liječnici borili kako bi mu spasili život. Prema nekolicini grčkih medija, uhićeno je 96 osoba, od čega su 82 Hrvata. Utakmica je odgođena, a trebala je biti odigrana večeras.

"Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Ozljeda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali su ga huligani gazili i udarali palicama po glavi na tlu", piše NewsIT.

"Stotine navijača AEK-a u panici je pobjeglo kako bi se spasili"

"Prema izvještajima, navijači zagrebačkog Dinama među najopasnijima su u Europi. Konvoj 25 automobila stigao je sinoć u našu zemlju. Huligani su imali namjeru ubiti. Imali su noževe i palice kako bi izazvali nerede.

Oko 120 žestokih huligana krenulo je sa stanice Pefkakia prema stadionu. Stotine navijača AEK-a u panici je pobjeglo kako bi se spasili. Jedan od Hrvata je izvadio nož i zabio ga u ruku 29-godišnjaka. Krvarenje je bilo nezaustavljivo", objavio je spomenuti grčki medij.

Podsjetimo, UEFA je prije nekoliko dana upravo zbog straha od nereda zabranila dolazak gostujućih navijača u Grčku i Hrvatsku, a ista zabrana vrijedit će i za navijače Hajduka jer splitski klub 18. kolovoza očekuje utakmica u Solunu protiv PAOK-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.