Dinamovi navijači na Fejsu: Pokradeni smo!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je doživio novi poraz, peti u posljednjih devet utakmica. Na gostovanju u Češkoj hrvatski prvak je izgubio od Plzena 1:0 u 4. kolu Konferencijske lige. Dinamo je na zadnjem mjestu skupine i za prolazak dalje trebaju mu pobjede protiv Ballkanija na Maksimiru i kod Astane u gostima.

Navijači Dinama bijesni su na još jednu slabu partiju svojih igrača, ali i na suca Anastasiosa Sidiropoulosa koji je dosudio penal za Čehe, a zatim poništio penal za Dinamo te hrvatskom prvaku u sudačkoj nadoknadi poništio gol zbog zaleđa Stefana Ristovskog.

"Od naših igrača gori je samo bio sudac", "Kakvo je ovo suđenje?? Grčki sudac sudi Dinamu najbitniju utakmicu u skupini", "Igrali smo za ocjenu 0", "Nesporno je da smo pokradeni, ali ne može nitko braniti ovakvo zalaganje i želju", "Namještaljka", "Očajni Dinamo, očajni suci, očajna utakmica", "Mišić na klupu, Emreli i Perić ništa, a ostali vrlo slabi", "Jadno, nikad gori", "Sramotni i mi i sudac", samo su neki od komentara na Dinamovim društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.