Dinamu propala kupovina jednog od najvećih hrvatskih talenata. Evo što je presudilo

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

PROPAO je transfer Marina Šotičeka (19) iz Lokomotive u Dinamo. Iako su klubovi postigli dogovor po kojem bi Dinamo mladog krilnog napadača platio 1.5 milijuna eura uz moguće bonuse, zapelo je na dogovoru Dinama i Šotičeka. Kako doznajemo, Dinamo je Šotičeku nudio mjesečnu plaću od 10 tisuća eura, što je on odbio.

Jedan od najvećih hrvatskih talenata tako zasad ostaje u Lokomotivi. Dinamo još ima vremena predomisliti se i ponuditi Šotičeku veći ugovor, no očekuje se da će se za Lokomotivinog dragulja zanimati i drugi klubovi. Prema nekim ranijim informacijama, za Šotičeka je zainteresiran i Basel.

Grafika: Sofascore

Šotiček je eksplodirao prošle sezone

Šotiček je za prvu momčad Lokomotive debitirao u sezoni 2022./23., dok mu je prošla sezona bila prva cjelovita u seniorskom nogometu. U SuperSport HNL-u je tijekom nje odigrao 30 utakmica i zabio devet golova uz jednu asistenciju. Također je aktualni U-21 reprezentativac Hrvatske.

Dakle, ako Dinamo ne poboljša svoju ponudu, čini se da će desno krilo morati potražiti na nekom drugom mjestu. Nakon što je Takuru Kaneku istekla posudba, Sergeju Jakiroviću je na toj poziciji ostao samo Dario Špikić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.