Dinamu se u prijateljskoj utakmici opet ozlijedio branič plaćen dva milijuna eura

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO je u prijateljskom susretu u Svetom Martinu na Muri pobijedio domaći Polet 0:1. Strijelac jedinog pogotka protiv vodećeg i dosad neporaženog kluba Treće NL Sjever, što je četvrti rang hrvatskog nogometa, zabio je Sandro Kulenović u 36. minuti. Napadač je poentirao tako što je u mrežu spremio loptu koja se odbila od prečke nakon udarca Maura Perkovića.

Perković donio gol i ozlijedio se

Ipak, loše vijesti za Dinamo su da se Perković u toj akciji i ozlijedio. Požalio se na bol u gležnju te je nakon nekoliko minuta napustio teren, a zamijenio ga je Raul Torrente. Da stvar bude gora, ovo je 21-godišnjem Perkoviću bila povratnička utakmica nakon ozljede koju je zadobio početkom kolovoza. Tada se radilo o parcijalnim rupturama nekoliko ligamenata koljena i gležnja.

Podsjetimo, Perković je u Dinamo stigao u veljači 2023. iz Istre na posudbu nakon koje je otkupljen za dva milijuna eura. Prošle sezone je skupio 31 nastup u svim natjecanjima, a ove sezone zbog ozljede još nije konkurirao za sastav u službenim utakmicama. 

Tijekom ljetnog prijelaznog roka pisalo se i o mogućem Perkovićevom odlasku iz Dinama. Zagrebački klub odbio je ponudu od dva milijuna eura od nizozemskog prvoligaša NEC-a, no i klub i Perković bili su spremni za rastanak u slučaju zadovoljavajuće ponude.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.