Đalović: Hajduk godinama ima najboljeg igrača u ligi

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA i Hajduk odigrali su 0:0 na Rujevici u osmome kolu SuperSport HNL-a. Oba kluba sada imaju po 18 bodova te se nalaze na vrhu ljestvice, dok je treći Dinamo na 16 bodova. Trener Rijeke Radomir Đalović nakon utakmice dao je izjavu za MAXSport.

"Derbi je bio tvrd. Vidjeli ste da smo htjeli biti ofenzivni, ali nešto se pitalo i čvrsti Hajduk. Izmjenama smo tražili pobjedu. Pred kraj utakmice smo imali izvrsnu priliku, ali mislim da je ovaj rezultat najrealniji. Nismo mogli ostvariti svoju igru iz prethodnih utakmica, malo smo se mučili.

Hajduk je dobro stajao, kao što stoji cijelo prvenstvo. Moji igrači su se borili. Idemo dalje, okrećemo se Koprivnici. Tijekom tjedna smo se pripremili za sve varijante. Možda su nas iznenadili u nekim situacijama, ali brzo smo reagirali. Igrači Hajduka su prošli mnogo, iskusni su i to je njihova kvaliteta.

Obrana je dobro djelovala, kao što djeluje cijelo prvenstvo. Naša obrana kreće od prvog igrača. Hajduk godinama ima najboljeg igrača u ligi, a sveli smo ga na jednu-dvije prilike. Da, slijedi nam Slaven Belupo, puno teža utakmica od ove danas. Snimit ćemo ih i trenirati jako ovaj tjedan", rekao je Đalović.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.