Đalović: Protiv Hajduka želim veliku glad

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

DERBI osmog kola SHNL-a u nedjelju od 20 sati na Rujevici igraju vodeći Rijeka i Hajduk, jedine momčadi koje su dosad bez poraza te su na vrhu s četiri boda više od aktualnog prvaka Dinama. Jadranski derbi najavio je trener domaćih Radomir Đalović: "Jadranski derbi je jedna izuzetno važna utakmica za nas, ali utakmica koja ništa ne rješava. Utakmica je to koja nosi tri boda, kao što je nosila i prethodna protiv Šibenika."

"Momčad je pred Hajduk trenirala dobro i nemamo nekih većih problema. Maksimalno smo koncentrirani i dat ćemo sve od sebe za uspjeh i da ostanemo na poziciji na kojoj smo sada", dodao je.

"Pripremali smo se isto kao i za svaku utakmicu"

Rijekin trener govorio je o specifičnom pritisku koji nosi ovakva utakmica: "Ponekad je i pritisak dobar. Dosta mojih igrača je igralo ovakve utakmice i ranije. U pripremi ćemo napraviti sve kao i za svaku utakmicu. Očekujem od igrača veći impuls s obzirom na to da je derbi i što je s druga strane momčad koja je osvojila isto bodova kao i mi i ima dobrog trenera.

Tu su i iskusni igrači, Rakitić, Krovinović, Livaja, Uremović... To mojim igračima mora biti dovoljan motiv pred našim navijačima. Pripremali smo se isto kao i za svaku utakmicu, ali nadam se da će igrači biti još više željni i gladni uspjeha. I dati ono nešto više za dobar rezultat."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.