Đalović uoči Olimpije: Očekujem da odigramo dobru utakmicu kao protiv Istre

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Rijeke na Rujevici u četvrtak od 20 sati igraju prvu utakmicu play-offa Konferencijske lige. Protivnik će im biti ljubljanska Olimpija, trenutno vodeća momčad slovenskog prvenstva nakon pet odigranih kola. Važnu utakmicu za Rijeku najavio je Radomir Đalović, trener momčadi s Kvarnera.

"Očekuje nas jako bitna utakmica za naš klub. Pratili smo Olimpiju, imamo puno informacija o njima i mislim da smo spremni. Ova dva dana smo odlično trenirali i očekujem da odigramo dobru utakmicu kao protiv Istre 1961. Poslije takve pobjede neupitno je da igračima poraste samopouzdanje.

Vidjeli smo to na treninzima u ova dva dana, a očekujem od igrača da tako nastave protiv Olimpije i u utakmicama koje nas očekuju do reprezentativne stanke. Olimpija je ozbiljna momčad, igraju se dvije utakmice i sigurno ništa neće biti riješeno ovog četvrtka", rekao je Đalović dan uoči utakmice.

Pozvao navijače da dođu u što većem broju

"Kompaktna su momčad s puno stranaca koji posjeduju individualnu kvalitetu. Imaju reprezentativca Slovenije u zadnjoj liniji, dobrog golmana, ozbiljno treniraju, što njihovi rezultati i pokazuju. Poštujemo ih, cijenimo ih, ali najviše vjerujem u svoju momčad od koje očekujem da se pokaže u najboljem izdanju.

Koristim i ovu priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže jer to će biti izuzetno značajno za ovu mladu momčad", zaključio je trener Rijeke na konferenciji za medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.