Đoković: Donna Vekić je moja druga omiljena tenisačica

Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ (37) igrat će u finalu olimpijskog turnira protiv Carlosa Alcaraza (21), koji je u posljednja dva mjeseca osvojio Wimbledon i Roland Garros. Mladi Španjolac je favorit uoči meča, no Đoković svim silama želi osvojiti olimpijsko zlato. To je jedino što mu nedostaje u bogatoj karijeri. Nakon jučerašnje pobjede nad Talijanom Lorenzom Musettijem Đoković je komentirao današnje finale ženskog turnira. U njemu će igrati Donna Vekić i kineska predstavnica Qinwen Zheng.

Đoković komentirao finale Vekić - Zheng

"Zheng je sjajna osoba. Imali smo nekoliko zabavnih zajedničkih trenutaka. Velika je stvar za Kinu što je ona u finalu, to je ogromno tržište, dugo su čekali novo veliko ime. Drago mi je što je Zheng došla do finala i što će tamo igrati protiv moje druge omiljene tenisačice, Donne Vekić. Ne znam za koga ću navijati. Drago mi je što su obje u finalu", rekao je Đoković. 

Vekić i Zheng bi trebale na teren u 15:30, a sutrašnje finale Đokovića i Alcaraza je na rasporedu od 13:30. Podsjetimo, Đoković se na društvenim mrežama oglasio nakon što su Vekić i Zheng ušle u finale. Obje tenisačice je pohvalio na svom Instagram storyju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.