Đoković: Publika je vratila Nadala u život, a ja sam počeo sumnjati u svoje udarce

Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ je pobijedio Rafaela Nadala 6:1, 6:4 i plasirao se u treće kolo olimpijskog turnira u Parizu. Bio je ovo jubilarni 60. meč dvojice velikana, ali ozljedama načeti Španjolac nije mogao parirati čudesnom Novaku. Sad je međusobni omjer njih dvojice 31:29 za Novaka. Srpski tenisač oglasio se nakon meča.

"Moralo se zakomplicirati, tako to bude u našim dvobojima, pogotovo na velikim stadionima, turnirima. Na ovom smo odigrali dosta na Roland Garrosu, ima dosta bolji skor kada je u pitanju zemlja. Ali posljednjih četiri ili pet godina sam uspijevao pronaći rješenja, nismo igrali dvije godine, bio je dosta ozlijeđen, osjetilo se. Udara lopticu odlično, ali kretnja... Publika se umiješala, podržala ga, vratila ga u život, počeo je igrati dobro, ja sam se povukao", rekao je.

"Dobro sam trenirao i to se sad i vidi"

"Počeo sam sumnjati u svoje udarce, dozvolio sam da preuzme poziciju na terenu. Kad sam ga brejknuo sa starim lopticama, znao sam da ću doći na ovu stranu, ako nađem dobre servise kao što sam imao na meč-loptu, da će biti sve u redu. Osim ta četiri gema od 4:0, igrao sam savršen meč i zadovoljan sam.

Naravno da je rasterećenje, olakšanje kada nemate njega na putu kada je u pitanju zemlja, kad sam vidio ždrijeb, znao sam da će biti teško. Bio sam spreman, pred OI sam trenirao dobro, odigrao sam odlično, imao vremena da se spremim za Nadala i to rezultat i igra pokazuju", zaključio je Đoković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.