Đoković se ispričao Ivaniševiću zbog urlanja: Ne znam kako me možete podnijeti...

Foto: Profimedia

NOVAK ĐOKOVIĆ je čudesnim preokretom u finalu Mastersa u Cincinnatiju pobijedio Carlosa Alcaraza 5:7, 7:6(7), 7:6(4) nakon četiri sata igre. Đoković je imao break u prvom setu, ali ga je odmah ispustio pod udarom žestoke vrućine. Srpski šampion je ostajao bez daha, a zbog teškog disanja tražio je da mu se izmjeri tlak. Alcaraz se u užasnim uvjetima puno bolje snalazio te sjajnom igrom uzeo prvi set.

No, izmoždeni Đoković se krajnjim naporom držao do deset gema. Štoviše, poveo je 5:4, ali nakon toga se potpuno iscrpljen srušio u stolicu i zapomagao prema svom boksu, u kojem je i njegov trener Goran Ivanišević.

Nije imao snage za išta osim za urlanje na najbliže suradnike

Dobacivao im je i gestikulirao, ali oni ga nisu shvaćali. Onda je krajnjim naporom zaurlao "Kreatinaaa!" i to popratio bijesnim zurenjem u svoju svitu. Taj suplement tražio je kako bi mu barem malo olakšao tegobe zbog vrućine. Uskoro mu je traženo i isporučeno. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ĐOKOVIĆEVO URLANJE NA EKIPU

Nakon grandioznog trijumfa Đoković se ispričao svom timu nakon što ga je oprao pred cijelim svijetom: "Ponekad ne znam kako me uspijevate podnijeti, ali hvala vam. I u teškim trenucima u karijeri pa i danas."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.