Dok se Hajduk pojačava, Dinamo pušta "srce" momčadi u Japan

MIHAEL MIKIĆ, jedan od rijetkih Dinamovaca, koji je uz Ibaneza davao sve od sebe na svakoj utakmici, odlazi u japansku Hiroshimu.

Iz Dinama su potvrdili da je Mihael Mikić dogovorio sve sa japanskim prvoligašem Hiroshimom u koju odlazi u zimskom prijelaznom roku. Prođe li sve onako kako je dogovoreno, Mikić će s Japancima potpisati ugovor na dvije godine te dobiti pozamašnu (za sada nepoznatu o.pa.) svotu novca.

U Maksimir su stizale ponude i iz drugih klubova, primjerice Red Bull Salzburga, no Mikić se odlučio za Japan u kojem realno može dobiti puno više novca nego u europskim klubovima.

Upravo će Dinamo sa japanskom Hiroshimom za koju će igrati Mikić odigrati prijateljsku utakmicu, i to 7. veljače u okviru priprema Modrih u Turskoj.

Čudan potez braće Mamić

Iako je sasvim jasno da će Mihael Mikić izdašnim ugovorom u Japanu praktički razriješiti sve svoje financijske probleme te osigurati "pristojnu starost", nije baš jasno kako su se braća Mamić odlučila na ovaj potez.

Naime, Mikić je bio jedan od glavnih igrača ovakvog Dinama te u trenucima dok on nije igrao, Modri jednostavno nisu imali nikakvih rješenja u napadu.

Hajduk se znatno pojačao na svim linijama, a Modri prodaju igrača kojeg bi se zadnjeg trebali riješiti, i koji je dao veliki doprinos u rezultatima zagrebačke momčadi ove jeseni. Bez adekvatnih pojačanja, ovakav Dinamo će teško doći do naslova prvaka države.

Marko Štefelić
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.