Došao u klub, debitirao pa za 17 dana rekao da ide u mirovinu

Foto: EPA

TURSKI veznjak Emre Colak 27. siječnja postao je igrač španjolskog trećeligaša Intercityja, a 17 dana kasnije objavio je da ide u mirovinu. Španjolska Marca piše kako je Colak na Instagramu objavio da odlazi iz nogometa kako bi se posvetio obitelji, no klub o tome ništa nije znao, a došao je kako bi pomogao u borbi za ostanak. Kasnije je obrisao objavu.

Colak je u tom periodu stigao debitirati za Intercity. Igrao je pola sata u pobjedi Intercityja nad B momčadi Athletic Bilbaa (1:0). Marca ističe da je nekadašnji turski reprezentativac nasmijan u svlačionici slavio pobjedu te ništa nije ukazivalo na to da bi se mogao povući iz nogometa.

Klub doznao preko interneta

"Odlazim iz nogometa. Bog vas blagoslovio, nakon današnjeg dana živjet ću za sreću svoje obitelji. Provodite vrijeme sa svojim najdražima", napisao je pa obrisao Colak. "Doznali smo preko Instagrama, iznenadilo nas je, ništa nismo znali. Ne znamo je li to povezano s potresom u Turskoj ili ne. Razgovarat ćemo s igračem, ali još uvijek ništa nije službeno", poručili su iz Intercityja.

Na Transfermarktu stoji da je Colak završio karijeru, dok je Marca objavila kako to nije potvrđeno. Colak je karijeru započeo u Galatasarayu. Nastupao je i za Deportivo iz La Corune, saudijsku Al-Wehdu, Karagumruk, Hatayspor, Basaksehir i Goztepe. Za tursku reprezentaciju ima četiri nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.