Drugi najskuplji igrač u povijesti Dinama odlazi iz kluba?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

BOŠKO ŠUTALO (24) na korak je od odlaska iz Dinama, javlja belgijski novinar Sascha Tavolieri. Belgijski novinar tvrdi da je Šutalo na pragu prelaska u belgijski Standard Liege, klub koji s klupe vodi bivši trener Hajduka Ivan Leko. U Dinamo je stigao prije dvije godine iz Atalante za četiri milijuna eura. Pretprošle je godine slomio nogu i pauzirao skoro pola godine. Za Dinamo je dosad odigrao 24 utakmice.

Podsjetimo, Boško Šutalo drugi je najveći ulazni transfer Dinama u povijesti. Prvi je Marko Rog, koji je koštao pet milijuna eura kad je stigao iz RNK Splita. Šutalo je dosad za Dinamo odigrao 27 utakmica te nikako nije opravdao novac koji je za njega plaćen. Najveći problem su mu stvarale ozljede kojih je imao napretek od dolaska u Zagreb. Dinamo bi napustio bez odštete,a Dinamo bi imao samo pravo na postotak budućeg transfera.

Osim Šutala, Tavolieri piše da Leko želi i Marka Bulata. Njega bi Standard htio dovesti na posudbu s opcijom otkupa. Jakirović nema Bulata u ozbiljnim planovima za sljedeću sezonu pa nema ništa protiv toga da ga Dinamo proda i na njemu zaradi, a Tavolieri piše da će Bulat već u četvrtak doći na potpis ugovora.

Grafika: Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.