Drugoligaš želi Modrića? Turci pišu o nerealnom transferu

Foto: EPA

LUKI MODRIĆU (38) na kraju sezone istječe ugovor s Realom. O odlasku iz madridskog kluba pisalo se i u ljeto 2023. godine, kada je imao bogate ponude saudijskih klubova. Međutim, ostao je u momčadi trenera Carla Ancelottija, koji ga ove sezone ne vidi kao prvotimca.

Njegovo mjesto zauzeli su mladi igrači poput Judea Bellinghama, Fedea Valverdea, Aureliena Tchouamenija ili Eduarda Camavinge, a tu su i iskusniji Toni Kroos te Dani Ceballos. Ugledni The Athletic pisao je kako još nije sigurno hoće li Real Modriću ponuditi novi ugovor niti razmišlja li kapetan hrvatske reprezentacije o ostanku ili odlasku.

Turski drugoligaš Eyüpspor želi Modrića?

Interes za Modrićem pokazali su saudijski, europski te američki klubovi, a turski mediji tvrde da ga želi i tamošnji drugoligaš Eyüpspor. Podsjetimo, o tome se pisalo i u siječnju 2023. godine te je djelovalo jednako nerealno kao i sada.

Eyüpspor je vodeći klub druge turske lige. Osnovan je 1919. i godinama je igrao u nižim rangovima, ali ga prema trenutnoj situaciji očekuje plasman u najjaču ligu. Trener je legendarni turski ofenzivac Arda Turan, bivši igrač Atletico Madrida i Barcelone, a klub svoje susrete igra na stadionu od 2500 mjesta.

Modrić još nije odlučio što će na kraju sezone

Modrić navodno ne žuri s donošenjem odluke na početku veljače, već mu je cilj na što bolji način završiti klupsku sezonu, a zatim se fokusirati na Europsko prvenstvo u Njemačkoj, gdje će ponovo predvoditi Hrvatsku.

Također, Athletic je saznao da Modriću nije prioritet otići u Saudijsku Arabiju, kamo su se prošle odnosno ove godine uputili, među ostalima, njegovi sunarodnjaci Marcelo Brozović i Ivan Rakitić. S obzirom na to da turski mediji, koji se rijetko pokazuju točnima, pišu o interesu Eyüpspora, teško je za očekivati Modrićev odlazak u taj klub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.