Dubois odgovorio Hrgoviću: Vidjet ćemo u subotu tko će koga ismijavati

Foto: Profimedia

FILIP HRGOVIĆ (17-0, 14 KO) u subotu, 1. lipnja, u Rijadu će na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO). Iako se nagađalo da bi Hrgović mogao postati službeni izazivač za naslov po IBF-u, to se ipak neće dogoditi jer je Oleksander Usik zatražio iznimku za zadržavanje pojasa.

Uoči borbe traje uobičajeno prepucavanje između dva boksača, u kojem je do sada prednjačio Hrgović, ali Dubois mu je sada u intervjuu za Boxing Social odgovorio: "Da, on mi se izrugivao i što već ne, ali vidjet ćemo u subotu tko će koga ismijavati. Ono što je rekao me nije frustriralo, to je sve samo predstava za kamere. U subotu imamo pravu borbu i tada ćemo sve vidjeti. Vjerojatno sumnja u sebe kada to govori. Ja vam kažem, ako izgubi, umirovit će se, a ja mu kažem da počne tražiti posao."

"Hrgović se nikada nije borio s nekim poput mene"

Hrgovićev tim je spominjao sparing između ova dva boksača koji se održao prije nekoliko godina, što je iznerviralo Duboisov tim, kao i izjave hrvatskog boksača o tome da njegov protivnik ne može podnijeti udarac. Dubois je to ovako komentirao: ‘‘Sparing, sparing… borba u subotu je u potpunosti druga stvar, ja sam spreman. Svaku borbu do sada sam napredovao i narastao te sam spreman za subotu. On se nikada nije borio s nekim poput mene. Imam odličan osjećaj oko ove borbe, sve ćemo vidjeti‘‘, dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.