Duboisov trener: Hrgović je bio bahat i umišljen. Pričao je gluposti

Foto: Profimedia

FILIP HRGOVIĆ je prošlog vikenda poražen u borbi karijere protiv Daniela Duboisa, meču za privremeni teškaški pojas po IBF-u. Sudac je nakon konzultacije s liječnikom prekinuo borbu u osmoj rundi zbog posjeklina na Hrgovićevom licu. Dubois je ovom pobjedom postao IBF-ov privremeni svjetski prvak, dok 31-godišnjem hrvatskom boksaču prvi poraz u profesionalnoj karijeri predstavlja težak udarac u lovu na vrh teške kategorije.

O svemu se sada oglasio Duboisov trener Don Charles. Baš on je uoči meča upozorio Hrgovića da ne smije biti previše arogantan jer bi ga to moglo skupo koštati, a sada se odlučio malo naslađivati jer je njegov borac zbilja na kraju i izašao kao pobjednik. 

"Buđenje je bilo grubo"

"Još sam pod emocijama. Osjećam se predivno. Rekao sam da će ovo biti najteža borba u Danielovoj karijeri, ali znali smo da će uspjeti i doći do pobjede. Pobjede protiv Hrgovića i Jarrella Millera su ogromne", rekao je Charles za Boxing Social pa dodao:

"Arogancija? Ubojita je to bolest. Hrgoviću se vidjela u govoru tijela i izjavama. Tvrdio je da će razbiti Daniela, da će ga pregaziti kao hrvatski nogometaši Engleze. Rekao je da će se ostaviti boksa u slučaju poraza. Pričao je gluposti. Bio je bahat i umišljen. Rekao sam prije meča da će buđenje biti grubo. To se i dogodilo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.