Durant: Pogledajte ponos kojim Srbi igraju za svoju zemlju

Foto: Profimedia

AMERIKA je u ludom polufinalu pobijedila Srbiju 95:91 i tako izborila meč za olimpijski naslov u Parizu. Srbi su vodili cijelu utakmicu, u drugom poluvremenu imali su i čak 17 poena prednosti, ali su sve prosuli na kraju. 

SAD je odigrao fantastičnih zadnjih 10 minuta i stigao do pobjede vrijedne finala, gdje će sutra od 21.30 igrati protiv Francuske. Srbija će se za broncu boriti također sutra od 10 protiv Njemačke. Kevin Durant, jedan od najboljih košarkaša svijeta, dvostruki NBA prvak i MVP finala te osvajač zlata na tri zadnja OI-ja, nakon meča se naklonio Srbima:

"Pogađali su neke nevjerojatne šuteve, fade away trice i to momci koji nisu pogađali tijekom turnira. Udarili su nas prilično jako. Ali natjerali smo ih da izgube lopte i oduzeli smo im šuteve. Znali smo da će poslije nekog vremena šuteve koje su pogađali u nekom trenutku početi promašivati. Pokušali smo izdržati njihovu oluju."

Durant je istaknuo domoljublje suparnika: "Volim igrati na Olimpijskim igrama jer volim predstavljati svoju zemlju. Pogledajte ponos koji Srbi pokazuju igrajući za svoju zemlju. Pogledajte ih kako pjevaju himnu prije utakmice."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.