Duvnjak: Spustili smo se malo na zemlju. To je možda i dobro

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

HRVATSKA rukometna reprezentacija je u 2. kolu Europskog prvenstva odigrala samo 28:28 s Austrijom. No momčad Gorana Perkovca i dalje sve ima u svojim rukama i pobjedom protiv autsajdera Rumunjske će se plasirati u drugi krug. O susretu Španjolske i Austrije ovisi hoće li u drugi krug prenijeti jedan ili dva boda.

Domagoj Duvnjak: Spustili smo se na zemlju. To je možda i dobro

Jako teška utakmica. Krenuli smo sjajno, imali smo 5:1... Nakon onog uragana protiv Španjolske smo se spustili na zemlju i možda je to dobro. Imali smo par napada da prelomimo utakmicu, kasnije smo vodili i tri gola razlike, ali to je rukomet. Čestitam Austrijancima.

Mario Šoštarić: Šteta za Martinovića...

Austrija je odlična ekipa, radili su pametne faulove, prekidali naše akcije i bili su uspješni u tome. Dobro su igrali sedam na šest, golman im je dobro branio i nismo imali puno rješenja. Austrija ima odlične šutere izvana i radili su nam dosta problema.

Trčali smo im u leđa, pokušavali smo sve, ali se nismo uspjeli odvojiti. Imali smo 5-1, ali su se vratili i onda se igralo gol za gol. Ostaje žal, idemo dalje i sve je u našim rukama. Šteta za Martinovića, ima odličnu sezonu i sigurno će nam puno faliti. Ali nemojmo preuranjeno razmišljati, vidjet ćemo što će pregledi pokazati. On će sigurno igrati ako će moći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.