Džekina žena šalicom kave raspalila maštu hajdukovcima

Foto: EPA

INDEX je prije tri tjedna prvi objavio da je Hajduk krenuo po Ivana Rakitića (36) i Edina Džeku (38). Hajdukov novi sportski direktor Nikola Kalinić pokušava dovesti legendarnog centarfora. Kalinić je kontaktirao Džeku, bivšeg suigrača iz Rome. Pokušava ga nagovoriti da dres Fenerbahčea zamijeni Hajdukovim, i to već od ovog ljeta. Otprije je poznato kako Džeko nema ništa protiv toga da jednog dana zaigra za Hajduk. Turski mediji pišu da je Džeko već spakirao kofere i krenuo za Split

Srca s pogledom na more

Njegova supruga Amra objavila je pak na Instagramu fotografiju pogleda na morsku panoramu uz šalicu kave te oznaku "Split, Hrvatska": Mnogi fanovi smatraju da je poruka Džekine supruge izravna te da to znači da je napadač iz Bosne i Hercegovine sve bliže Poljudu.

Džeko iza sebe ima sjajnu sezonu

Džeko je od prošlog ljeta igrač turskog velikana, s kojim ima ugovor do konca lipnja 2025. godine. Minule je sezone u 46 nastupa zabio 25 golova te deset puta asistirao u 3288 minuta igre. Džeko je jedan od najboljih europskih napadača posljednjih 15-ak godina. Igrao je za Željezničar, Teplice, Usti nad Labem, Wolfsburg, Manchester City, Romu i Inter. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.