Džeko lajkao objavu o dolasku Rakitića u Hajduk

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

IVAN RAKITIĆ (36) novi je igrač Hajduka. Bivšem veznjaku Seville, Barcelone i hrvatske reprezentacije, koji je napustio saudijski Al Shabab, splitski klub bit će šesti i vjerojatno posljednji u sjajnoj i trofejnoj karijeri. Ugovor je potpisao na dvije godine. 

Hajduk je, kako bi najavio Rakitićev dolazak, objavio video lansiranja Rakete, što je nadimak pod kojim je Rakitić najpoznatiji. "Houston, nemamo problem. Mi imamo rješenje", piše na kraju snimke lansiranja rakete. Video je lajkao i Edin Džeko, centarfor Fenerbahčea kojeg Hajduk također želi dovesti.

Fener dovodi nove napadače

Džeko (38) ima ugovor s Fenerbahčeom na još godinu dana, no nije sigurno da će ostati u klubu nakon ovog ljeta. Već je doveden novi centarfor, 33-godišnji Cenk Tosun, a u planu je dovođenje još jednog. Marokanac Youssef En-Nesyri trebao bi doći iz Seville i potpisati ugovor na četiri godine s Fenerom, piše talijanski novinar Nicolo Schira.

S obzirom na Džekine godine i bez obzira na to što je prošle sezone dao 25 golova, teško je zamisliti da će legenda Bosne i Hercegovine u ovoj sezoni imati izraženu ulogu kao u prošloj. Džeku u Istanbulu drži ogromna plaća od četiri i pol milijuna eura po sezoni, što mu Hajduk ne može dati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.