EA objavio tko će biti na naslovnici FIFA-e 19, ali ima jedan problem

EA

EA SPORTS je na Twitteru objavio da će Cristiano Ronaldo i ove godine biti na naslovnici novog nastavka FIFA-e.

No ako su se zaista odlučili za Realova napadača, ovog ljeta mogli bi upasti u probleme jer je Portugalac najavio da bi nakon SP-a mogao napustiti Madrid, što je preko cijele naslovnice objavio vodeći portugalski sportski list.

Točan datum izlaska FIFA-e 19 još nije poznat, ali očekuje se da će u prodaju biti puštena u zadnjem tjednu rujna, kao što je praksa bila i do sada. EA je najavio da će 9. lipnja otkriti sve detalje vezane za novi nastavak najpopularnije nogometne simulacije.

Iako još nije službeno potvrđeno, više neslužbenih izvora tvrdi da je EA Sports otkupio prava na Uefinu Ligu prvaka i Europa ligu koje su zadnjih deset godina bili ekskluziva PES-a. Osim toga, nakon nekoliko godina vraća se i Serie A i Coppa Italia, za koji je EA također osigurao licencu.

Prve dvije talijanske lige i dosad su bile u FIFA-i, sa svim grbovima, dresovima i imenima klubova, ali se liga zvala "Calcio A", odnosno "Calcio B". U novom nastavku bit će sve grafike kao i u stvarnim prijenosima talijanske lige. Osim toga, Borussia Dortmund, koja je imala ekskluzivni ugovor s Konamijiem do 2020. godine, raskinula je suradnju s japanskom tvrtkom koja je u PES-u koristila logo, dresove, ime i stadion kluba. Tako će se Signal Iduna Park vratiti u FIFA-u 19.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.