Ed Sheeran nastupio u kampu engleske reprezentacije. Komentari su nemilosrdni

Foto: FA

ENGLESKI reprezentativci pripremaju se za susret četvrtfinala Europskog prvenstva protiv Švicarske. Nakon što su teško mukom prošli Slovake u osmini finala, sada ih čeka Švicarska koja je u osmini finala izbacila Italiju. Gareth Southgate ocijenio je da bi se njegovi igrači trebali malo opustiti jer je pritisak rezultata prevelik pa je organizirao koncert u kampu reprezentacije.

Tako je Savez dogovorio da koncert održi Ed Sheeran, jedan od najpoznatijih svjetskih glazbenika, ali i veliki navijač engleske reprezentacije koji cijeli turnir utakmice prati s tribina. Komentari fanova engleske reprezentacije na društvenim mrežama su brutalni, masovno se sprdaju s ovim događajem.

"Gareth Southgate je jedina osoba na svijetu koja misli da će igrače motivirati glazba Eda Sheerana", "Ed Sheeran je grozan, ali igrači Engleske nisu bolje ni zaslužili s obzirom na to koliko loše igraju ovaj Euro", "Zar nisu dovoljno patili? Što bi bilo da su izgubili?", "Dosad smo patili mi, sada patite vi", "Pretjerali ste, nisu bili toliko loši da ih morate mučiti", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.