Eddie Sanchez: Bilo je časno boriti se s Mirkom

"BORIO si se protiv mitskog Cro Copa, što je krenulo po zlu, da si tako brzo pao?", pitao je novinar portala Sherdog.com mladog borca koji je časno pao u okršaju sa Filipovićem.

"Mirko je s razlogom svjetski borac broj dva u teškoj kategoriji, fantastičan je i kompletan borac. Prije ili kasnije će nositi pojas pobjednika UFC-a. Ali sigurno ćemo se susresti opet, nikada se ne zna", odgovorio je vidno prodrmani Sanchez odmah poslije meča.

Na pitanje je li se osjećao da je doveden kao predjelo Cro Copu, obzirom na to da je mlad i neiskusan borac i je li se bojao, Sanchez je odgovorio: "Bila je prava čast boriti se sa jednim od mojih idola iako sam izgubio"

Sanchez je bio uzbuđen zbog susreta s Cro Copom: "Mirko je čovjek od malo riječi. Popričali smo na vaganju i bilo je sjajno susresti se s njim. Pozdravili smo se poslije meča i čestitao mi je. Borba je završila kako je završila s razlogom i Mirko će, kao što sam već rekao, nositi pojas prvaka."

Dana White, impresario koji je pokrenuo UFC, je pohvalio Sancheza, jer nije "samo legao i primao udarce", kao što bi se moglo očekivati: "čestitao mi je i zahvalio što sam uopće prihvatio borbu jer svi smo znali da je Mirko favorit. Početnik sam u ovom društvu, ali moje vrijeme dolazi i vidimo se ponovo za nekoliko mjeseci", uvjeren je prvi borac u Ultimate Fighting Championshipu koji je osjetio snagu Cro Copa. 

Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.