Ekstra talent otkrio kako je došao u Real: Kad su mi spomenuli Modrića, to je bilo to

LUKA MODRIĆ je ne samo jedan od najboljih igrača u povijesti Reala već je i mentor svim mladim talentima koji su članovi kraljevskog kluba. Svaki od njih je više puta naveo kako je Hrvat taj od kojeg uče na svakom treningu i koji im je očinska figura u Realu. Tako je 19-godišnji Turčin Arda Güler priznao kako je Modrić bio ključan razlog zbog kojeg je došao u Real prošlog ljeta iz Fenerbahčea. 

"Predstavili su mi dugoročni projekt. Ljudi iz Reala rekli su mi da ću biti nasljednik Luke Modrića. Time sam bio impresioniran jer je on nevjerojatan igrač. Kad sam čuo sve to, rekao sam ‘to je to‘. Puno sam razgovarao s trenerom prije nego što sam došao. Ancelotti mi je predstavio realan plan, rekao mi je da mogu igrati onoliko koliko budem spreman."

Jedan od najvećih turskih talenata ikad je lani stigao u Real, s kojim je potpisao ugovor na šest godina. Međutim, mladi ofenzivac se u Madridu nije naigrao, što zbog ogromne konkurencije, što zbog brojnih ozljeda, pa je tako nastupio u samo 10 ligaških utakmica.

No, unatoč tome, zabio je čak 6 golova za svega 373 minute provedene na terenu. Rekao je da mu nije drago što ne igra puno, ali da svakog dana daje sve od sebe kako bi izborio minutažu.

"Prilagodba je najvažnija. Morao sam se prilagoditi na društveni život, ali također moram popraviti i svoj španjolski. Trener nešto objasni na španjolskom i to nitko ne prevede. Svi govore španjolski, pa mi je na treningu jako teško. Dva puta tjedno imam po jedan sat španjolskog.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.