Empoli pobijedio i nastavio sjajan niz. Bivši hajdukovac jedan od najboljih

Foto: EPA

NOVI su uspjeh na startu nove sezone talijanske Serie A upisali nogometaši Empolija, u prvom ogledu petog kola pobijedili su u gostima Cagliari s 2:0. Empoli je tako i dalje bez poraza u sezoni. Ima dvije pobjede i tri remija te se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice. Cagliari je i dalje bez slavlja, na pretposljednjem mjestu.

Poveo je Empoli u 33. minuti kada je odlično asistirao Anjorin, dok je egzekucija ostavljena za Colomba koji je pogodio za 1:0. Gosti su tri boda potvrdili na samom startu drugog poluvremena. U 49. minuti je Esposito nakon solo akcije postavio konačnih 2:0, nakon čega je Empoli rutinski sačuvao prednost od dva gola.

Ismajli odličan

Jedan od najboljih pojedinaca na terenu bio je 27-godišnji stoper Empolija Ardian Ismajli, albanski reprezentativac s 93 nastupa za Hajduk. Ismajli je od Sofe Scorea dobio ocjenu 7.6, a na utakmici je osvojio čak 12 zračnih duela.

U petak će još igrati Verona i Torino. U subotu se za bodove bore Venezia - Genoa, Juventus - Napoli i Lecce - Parma. Nedjeljni parovi su Fiorentina - Lazio, Monza - Bologna, Roma - Udinese i Inter - Milan, dok sve završava utakmicom Atalanta - Como u ponedjeljak.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.