Engleska nakon šokantnog poraza pobijedila kod Finske

Foto: EPA

U SUSRETU 4. kola skupine 2, drugog razreda Lige nacija, Engleska je u Helsinkiju pobijedila Finsku 3:1 ostvarivši treću pobjedu u skupini.Golove u pobjedi Engleske zabili su Jack Grealish u 18. minuti, Trent Alexander-Arnold u 74. minuti te Declan Rice u 84. minuti, dok je za domaćine zabio Arttu Hoskonen u 87. minuti. Engleska baš kao i u nedavnom susretu protiv Grčke, veći dio susreta nije briljirala. Međutim, ovoga puta je ipak uspjela osvojiti tri boda.

Engleska je povela iz prve prave prilike na utakmici, a među strijelce se upisao Jack Grealish u 18. minuti. Finska je najbolju priliku za izjednačenje u prvom dijelu imala u 38. minuti, no Benjamin Kallman je loše pucao. Domaćin je imao odličnu priliku i u 57. minuti, no Fredrik Jensen je bio neprecizan.

Engleska je korak do pobjede stigla u 74. minuti lijepim golom Trenta Alexandera-Arnolda iz slobodnog udarca. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika Englezi su razriješili u 84. minuti golom Declana Ricea. Domaćin je četiri minute kasnije ublažio poraz preko Arttua Hoskonena.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.