Engleski klubovi prate 16-godišnjeg sina Ivice Vastića

TONI VASTIĆ 16-godišnji sin Ivice Vastića, uglednog hrvatskog nogometaša koji je tijekom karijere igrao za Austriju, iznimno je zanimljiv za neke engleske prvoligaške klubove.

Kao nogometaš LASK-a iz Linza, Ivica Vastić se od nogometa oprostio prije desetak dana, kada je zaključeno austrijsko prvenstvo. No, u juniorskom pogonu istog kluba igra njegov sin Toni, a njegove kvalitete su primijetili Aston Villa i Blackburn.

Čelnici ova dva kluba su najavili dolazak u Linz kako bi još jednom na djelu vidjeli Tonija Vastića i razgovarali na tu temu s kolegama iz LASK-a.

"Aston Villa i Blackburn su dva impresivna kluba i znam da se nitko u Austriji ne može mjeriti s njima",rekao je 16-godišnji Toni Vastić i izrazio želju za skorašnjim odlaskom u neki takav, jaki europski klub.

"Već neko vrijeme cijela moja obitelj razmišlja o prelasku u, primjerice, Englesku. Znamo za interes koji pokazuju engleski klubovi, a ja bih volio tamo isprobati svoje kvalitete, jer mislim da je daleko bolje za moju karijeru da se izgrađujem u Engleskoj, nego li u Austriji", rekao je Toni.

Totalsport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.