Englez iz bolnice nakon strašnog sudara: Podsjetite me da više ne igram glavom

Foto: Profimedia

VEZNI igrač Lillea, 23-godišnji Angel Gomes, koji je u subotnjem dvoboju protiv Reimsa nakon sudara na sredini terena ostao ležati u besvjesnom stanju, zbog čega je susret prekinut na pola sata, javio se iz bolnice s porukom da se dobro osjeća.  Na Gomesa je u 12. minuti utakmice naletio Amadou Kone i srušio ga dok je ovaj još bio u zraku nakon što je glavom odbio loptu. Kone je zbog neopreznog starta isključen, a liječnička ekipa je nesretnog Gomesa prevezla u bolnicu.

Situacija je bila takva da je bio upitan nastavak dvoboja, ali 23-godišnji Englez je u nedjelju poslao ohrabrujuću pisanu i video poruku putem Instagrama.

"Dobro sam, vratio sam se kući. Dobro su me zbrinuli i dobro se osjećam. Želim zahvaliti svima iz liječničke ekipe u klubu i u bolnici, koji su se pobrinuli za mene. Bio je to luđački sudar, ali takvih situacija ima u nogometu. Najvažnije je da sam dobro. Pobijedili smo, osvojili tri boda. Želim zahvaliti navijačima oba kluba na podršci, a posebno našima, koji su uz nas svaki tjedan. Hvala vam", rekao je Gomes u video poruci koju je završio podizanjem palca prema gore, a na kojoj se je od ozljeda vidljiva još samo manja posjekotina na donjoj usni.

"Podsjetite me da više ne skačem i ne idem glavom na loptu"

Jedna od fotografija koju je objavio, snimljena kad je primljen u bolnicu, prikazuje ga u dresu na nosilima i sa Schanzovim ovratnikom, a na licu mu se vide tragovi osušene krvi. Pisanu poruku je završio s dozom karakterističnog engleskog humora: "P.S. Podsjetite me da više ne skačem i ne idem glavom na loptu." Lille je pobijedio na gostovanju u Reimsu sa 2:0 golovima Bafodea Diakitea i Jonathana Davida.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.