Eto´o: Henry prijatelju, dođi u Barcelonu

THIERRYJU HENRYJU doista nije lako. Arsenal, gdje je kapetan i jedna od legendi kluba, nudi mu "najteži ugovor u povijesti i na njemu temelji momčad za budućnost koja se seli na novi, superkomforni stadion. Sa druge strane, točnije s Nou Campa, stalno mu šalju komplimente ne bi li ga privabili u ionako impresivnu napadačku liniju. Henry je na još većim mukama kada zna da ga zovu osobno Ronaldinho i najnovije, Eto´o!

"Stvar je vrlo jednostavna; Barca je jedan od najvećih klubova na svijetu a Thierry je jedan od najboljih napadača na svijetu", izjavio je Eto´o za LEquipe.

"Henryju je mjesto u Barceloni. Najveći igrači trebaju igrati za najveće klubove i za mene tu nema nikakve dvojbe. Jedini problem je Rijkaard, on je taj koji slaže momčad", prikočio je ipak malo Kamerunac, svjestan da ipak nije menadžer ni sportski direktor kluba.

Kamerunac se pohvalio da se često telefonski čuje sa napadačem "Topnika", ali je sa gnušanjem odbacio da pričaju o njegovom dolasku u Kataloniju: "Nikad ne pričamo o tome. Odakle mi pravo da utječem na njega?" - okrenuo je do kraja "pilu naopako".

"Titi mi je prijatelj. Nije Barcelona ono što nas je zbližilo. Uostalom, postoji život i izvan nogometa." - pokušao je na kraju prgavi Etoo nevješto zamaskirati svoju nemoralnu ponudu.

Z.A.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.