Evo gdje gledati Hajduk, Osijek i Rijeku u lovu na play-off Konferencijske lige

Foto: hajduk.hr

TRI HRVATSKA kluba danas se bore za prolazak u play-off Konferencijske lige. Hajduk igra u Solunu protiv PAOK-a nakon što je u Splitu završilo 0:0, Rijeka dočekuje B36 Torshavn poslije 3:1 pobjede nad Farskim otocima, dok Osijeku treba čudo na Opus Areni protiv Adana Demirspora, koji je u prvom susretu bio bolji 5:1.

Prvi će na teren kročiti nogometaši Hajduka. Njihova utakmica s PAOK-om kreće u 19:30 po hrvatskom vremenu. Hajduk je u dvoboju na Poljudu izgledao odlično, ali nije uspio to pretvoriti u pogodak pa ga u Grčkoj čeka težak zadatak. Prijenos utakmice je na kanalu HRT 2.

Pola sata kasnije kreće susret u Osijeku. Momčad Stjepana Tomasa uz podršku će s tribina novoizgrađene Opus Arene pokušati napraviti čudo i preokrenuti zaostatak od 5:1. Taj ogled možete pogledati na kanalu MAXSport 2.

Zadnja je na rasporedu utakmica Rijeke i Torshavna. Nogometaši Sergeja Jakirovića uz manje su poteškoće opravdali status velikog favorita već na Farskim otocima, a sada na Rujevici trebaju potvrditi stečenu prednost. Prijenos je na kanalu MAXSport 1.

Raspored utakmica hrvatskih klubova u Konferencijskoj ligi:

  • 19:30 PAOK - Hajduk (HRT 2)
  • 20:00 Osijek - Adana Demirspor (MAXSport 2)
  • 20:15 Rijeka - Torshavn (MAXSport 1)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.