Evo kako provjeriti jeste li među izvučenima za ulaznice za Euro

Foto: EPA

EUROPSKO prvenstvo održat će se u deset njemačkih gradova od 14. lipnja do 14. srpnja. Hrvatska reprezentacija kreće iz skupine B u kojoj će igrati protiv Španjolske (u Berlinu), Albanije (u Hamburgu) i Italije (u Leipzigu). Navala za ulaznicama bila je velika, prijavilo se više desetaka tisuća hrvatskih navijača, a mjesta na stadionima bit će za njih 10.000 po utakmici.

U ovu brojku nisu uračunati oni koji su kupili ulaznice u prvom krugu, prije nego što se znalo na kojem će stadionu igrati hrvatska reprezentacija. UEFA je obećala do kraja mjeseca obavijestiti prijavljene o rezultatima lutrije, no već se sada, klikom ovdje, može provjeriti tko je dobio mogućnost kupovine ulaznica.

Potrebno je prije svega prijaviti se na UEFA-inu službenu stranicu koristeći iste pristupne podatke kao i za lutriju kod prijave za ulaznice. Izvučeni za kupnju ulaznica dobit će UEFA-in e-mail s poveznicama za kupnju i rokom dokad tu kupnju mogao napraviti. Ne ispoštuje li se taj rok, mogućnost kupnje dobit će netko drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.