Evo što je Dinamo prvo objavio na Facebooku nakon remija u Ligi prvaka

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama bili su domaćini Monacu u utakmici 2. kola Lige prvaka. Nakon što je hrvatski prvak, tad još pod vodstvom Sergeja Jakirovića, na otvaranju LP-a u Münchenu upisao rekordno visok poraz u natjecanju (pobjeda Bayerna 9:2), Dinamo je u drugoj europskoj utakmici ove sezone uzeo bod u utakmici protiv Monaca (2:2), s time da je do 89. minute bio i u prednosti.

Pred 13.000 gledatelja na stadionu Maksimir Dinamo je poveo atraktivnim golom Petra Sučića u trećoj minuti sudačkog produžetka prvog dijela. Asistirao mu je Martin Baturina, čiji je fantastičan gol u 66. minuti doveo Dinamo do prednosti od dva gola razlike. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua u 74., a pred sam kraj ogleda je Švicarac Denis Zakaria izjednačio s bijele točke.

Dinamo dobio bod i 700.000 eura

Ostao je tako Dinamo bez maksimalne nagrade nakon susreta odigranog po jakoj kiši i natopljenom terenu, bez tri boda i velike novčane nagrade u iznosu od 2.1 milijun eura, koliko UEFA dijeli za pobjede u Ligi prvaka. Pripali su mu bod i 700.000 eura za hrabro izdanje i dobru predstavu.

Dinamo je nakon utakmice, oko ponoći, objavio četiri fotografije na kojima se njegovi igrači raduju. Sve to uz plavo srce i poruku: "Usprkos svemu: Ti se nemaš sramit kaj!"

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.