Fabregasu rekli da bira Modrić ili Iniesta. Bez razmišljanja je odgovorio

Foto: Profimedia

CESC FABREGAS (37), jedan od najboljih veznjaka od početka 2000-ih, bio je zvijezda Arsenala, Barcelone i Chelseaja te ključni igrač Španjolske prilikom osvajanja dva europska i jednog svjetskog naslova.

Fabregas je igrao s ili protiv niza vrhunskih veznjaka, a sadašnjeg pomoćnog trenera Coma je Goal brzinski izrešetao biralicom u kojoj je od dva ponuđena veznjaka morao odabrati njemu boljeg.

Odmah na početku dobio je teško pitanje: Iniesta ili Zinedine? "Dvije legende. Prijateljstvo se računa i zato ću reći Iniesta", odlučio je Fabregas. Slijedio je zadatak da bira između Inieste i Xavija. "To je isto kao da me pitaš koga više voliš, tatu ili mamu. Žao mi je, ali biram opet Iniestu", odgovorio je Fabregas.

@goalglobal Cesc Fabregas has to pick between family in Winner Stays On 😅 #football #soccer #barcelona #RentAPlayer ♬ original sound - GOAL

Luka Modrić je bio idući, ali protiv Inieste nije imao nikakve šanse jer Fabregas je bez razmišljanja ispalio: "Iniesta."

Ponuđeni su mu bili Paul Scholes, Mesut Özil, David Beckham, Andrea Pirlo, Kevin de Bruyne, Guti, Wesley Sneijder, Xabi Alonso, Steven Gerrard, Sergio Busquets i Toni Kroos. Na kraju je dobio pitanje koga bi izabrao da je ponuda "Iniesta ili Fabregas?", a Cesc je opet bez dileme izabrao Iniestu. "Iniesta, lagan odgovor. Ja? Ma, nemam šanse pokraj njega", objasnio je Katalonac. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.