Fenerov direktor govorio o Džekinom transferu u Hajduk

Foto: EPA

PRIČA oko potencijalnog dolaska Edina Džeke (38) u Hajduk i dalje je aktualna. U Splitu maštaju o dolasku sjajnog centarfora turskog Fenerbahčea, no uoči prijateljske utakmice Hajduka i Fenera u Grazu, oglasio se sportski direktor turske momčadi Mario Branco.

"Ne znam tko je stvorio tu glasinu. Jako smo sretni s njim, danas ponovo igra i kapetan je. Znam da mu Hajduk znači i da za njega navija, ali ponavljam da ne znam odakle ta glasina. Moram reći kako sam i ja postao navijač Hajduka nakon dvije godine koje sam proveo u Splitu", rekao je za Dalmatinski portal Portugalac, koji je od 2016. do 2018. radio kao sportski direktor Hajduka.

Džeko igra sjajno u Feneru

Legendarni bh. golgeter došao je prošlog ljeta u Fener kao slobodan igrač iz Intera. Turski velikan ga je doveo u sklopu velike ofenzive na tržištu (Livaković, Tadić, Bonucci, Krunić...) kako bi skinuo Galatasaray s prvog mjesta, ali nije uspio.

Zato je smijenjen trener Ismail Kartal i angažiran Jose Mourinho, koji prema navodima turskih medija ne računa na Džeku. No, Sarajlija je prošlu sezonu odigrao u velikom stilu. Postigao je 25 i namjestio 10 golova. S Fenerom ima ugovor još godinu dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.