Fenomenalna partija hrvatskog golmana u MLS-u. Čudesnim obranama spasio je svoj klub

Screenshot: Twitter

U NOĆI sa subote na nedjelju odigrane su nove utakmice u MLS-u, a kao glavno ime ove večeri ističe se hrvatski golman Kristijan Kahlina. Sjajni Kahlina je oduševio obranama za svoj Charlotte u utakmici s Inter Miamijem. Svojim majstorijama je sačuvao vodstvo Charlottea od 1:0 i osigurao pobjedu koja znači da će Charlotte ipak imati još jednu šansu da dođe do doigravanja.

Naime, ovom pobjedom je Charlotte došao do šanse da u utakmici protiv New York Red Bullsa igra za wildcard poziciju u doigravanju, bez obzira na to što je u ligi završio kao 19. momčad od njih ukupno 29. U slučaju da momčad hrvatskog golmana izbaci ekipu iz New Yorka, čekao bi je okršaj s nogometašima Cincinnatija. 

Sve to ne bi bilo moguće da Kahlina u 90. minuti nije nanizao sjajne obrane. Prvo se čudesno rastegnuo na gol liniji i vršcima prstiju odbio pokušaj glavom nogometaša Intera, a onda je i nakon kornera dva puta kvalitetno reagirao i oba puta spriječio pogodak te sačuvao vodstvo koje je Charlotteu donio Kerwin Calderon Vargas u 13. minuti.

VIDEO: Arena Sport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.