Ferro više nije igrač Hajduka

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUK i Francisco Reis Ferreira Ferro dogovorili su sporazumni raskid ugovora prema kojem 27-godišnji stoper od danas više nije igrač splitskog kluba. Ferro je u dva navrata skupio ukupno 32 nastupa za Hajduk, pri tom je postigao dva gola te upisao dvije asistencije za svoje suigrače.

Ferro je debitirao za Hajduk 5. veljače 2022. godine u 4:0 pobjedi protiv Gorice u Velikoj Gorici, a baš u toj utakmici postigao je i svoj prvi gol za klub. Posljednji nastup upisao je u 5:2 pobjedi protiv Lokomotive u posljednjoj utakmici prošlog dijela sezone. S Hajdukom je osvojio dva trofeja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Dva mandata u Hajduku

Bivši igrač Benfice kojem se predviđala velika karijera odradio je dva mandata u Hajduku, u kojem je prvo bio na posudbi iz Benfice od siječnja do lipnja 2022. godine, a potom se u veljači 2023. godine vratio u klub, nakon što je Hajduk Benfici za njega platio odštetu od 550 tisuća eura.

S obzirom na odštetu i stalne probleme s ozljedama, vjerojatno je najveći promašaj Hajduka što se tiče dovođenja igrača u eri predsjednika Lukše Jakobušića i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa. 

"Ferro, hvala, želimo ti puno sreće i uspjeha u životu te nastavku nogometne karijere", riječi su kojima se klub oprostio od njega.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.