FNC ima novog teškaškog prvaka. Hit-borac uskočio kao zamjena i pobijedio nokautom

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

NAJVEĆI hit-borac hrvatske borilačke organizacije FNC Miran Fabjan na sinoćnjem spektaklu FNC 19 u pulskoj Areni osvojio je privremeni naslov prvaka u teškoj kategoriji nokautiravši u prvoj rundi Yorgana De Castra, Portugalca s iskustvom u FNC-u i PFL-u.

Na Fabjanovu mjesto trebao je biti hrvatski borac Ivan Vitasović, ali on je prije samo desetak dana morao otkazati nastup zbog ozljede. Uskočio je Slo Rocky i iskoristio priliku, potvrdivši se kao jedan od najopakijih boraca regije, koji je od povratka u MMA kavez prije nepunih godinu dana oduševljavao publiku.

Nokaut u prvoj rundi

Svojim agresivnim i atraktivnim stilom 39-godišnji Slovenac osvojio je fanove, a sada i FNC-ov pojas te popravio profesionalni omjer na 5-3, odnosno 5-1 od povratka MMA-u. U FNC-u je nanizao Fatiha Aktasa, Tomislava Spahovića i Marija Žgelu, prije nego što je u lipnju u Beogradu izgubio od Darka Stošića.

Protiv prilično pasivnog De Castra (11-6) Slo Rocky je dominirao od početka, pogodio par low-kickova, a zatim i lijevi kroše kojim je oborio protivnika i dokrajčio ga serijom udaraca na tlu. Sve je bilo riješeno u prvoj rundi, Slovenija ima novog FNC prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.